Vi er i innspurten – og Agder leder an!

Det er kun noen få dager igjen av årets aksjon, og i skrivende stund er det samlet inn over 730 kg. metallemballasje.

Når vi ser på den fylkesvise inndelingen, leder i skrivende stund Agder. Der har 22 klasser registrert nesten 64 kg. gjenvunnet metall. Men mye kan skje de siste dagene av aksjonen, og vinnerklassen blir ikke offentliggjort før den 14. desember. Da arrangerer vi en live-kåring i Hydros lokaler, der vinnerne både av innsamlingsdelen og den kreative design-konkurransen blir kåret.

For at ikke vinnerne skal avsløres for tidig, tar vi vekk resultatlisten den siste uken man kan registrere resultater. For selv om aksjonen avsluttes den 17. november, har lærerne enda en uke på seg til å registrere hvor mye klassene har resirkulert denne gangen. Fristen for å registrere klassens resultater er 26. november. Den 27. november stenges siden.

Kreativ konkurranse

Én uke etter aksjonslutt er også fristen for å sende inn kreative design-idéer til info@aksjongjenvinning.no. Det vil si at bidragene må sendes inn senest 26. november til info@aksjongjenvinning.no. Da setter én representant for hver av arrangørene seg ned for å plukke ut finalistene. Det er ingen begrensninger på hvor mange bidrag klassene kan sende inn, men et tips kan være at klassen plukker ut noen av de beste idéene og jobber videre sammen for å skape en fin modell av idéen. Husk at juryen bedømmer hvor godt idéen passer inn i de fleste hjem og om den kan fungere i praksis. Under live-sendingen den 14. desember kan klassene være med og stemme på sin favoritt. Lenke til sendingen blir publisert på nettsiden og sendt ut via nyhetsbrev.

Siste frist for å sende inn forslag til kreativ design og registrere innsamlet metallemballasje, er søndag 26. november.

Lykke til i innspurten!

 

14.11.23